Szitizen Prime za #sziget2017

Thu Jul 28 15:42:57 2016

Postanite Szitizen prime i za #sziget2017 i proslavite zajedno s nama 25. Siget po redu! Titulu Szitizen prime dobijaju svi posetioci "Ostrva slobode" koji među prvima osvajaju ostrvo, odnosno koji svoje karte za festival kupuju u prvim satima od početka prodaje. Najprivrženiji fanovi Sigeta ne samo da dobijaju poklon paket na kućnu adresu pre Božića, već imaju šansu i da osvoje VIP paket, kao i da uživaju u raznim pogodnostima na samom festivalu u avgustu. Jeste li spremni?

Šta je Szitizen Prime?

Szitizen Primes postaju svi koji među prvima obezbede boravak na "Ostrvu slobode", odnosno koji kupe ulaznicu za festival sledeće godine u prvih 25 sati od početka prodaje. Najposvećeniji fanovi Sigeta neće samo dobiti specijalan Szitizen Prime poklon paket na kućnu adresu, već će takođe imati šansu da osvoje veoma ekskluzivne Szitizen Prime VIP pakete, kao i da uživaju u nekim pogodnostima na samom festivalu u avgustu.

Kako da postanem Szitizen Prime?

Specijalnu Szitizen Prime prodaja karata trajaće prvih 25 sati od početka prodaje za Siget 2017.

Zapamtite datum: 17h (CET), 25. septembar – 18h (CET), 26. septembar, 2016.

Šta je Szitizen Prime poklon paket?

Ukoliko kupite ulaznicu tokom prvih 25 časova prodaje dobijate poklon paket na kućnu adresu od Sigeta! Ovi pokloni uvešće vas u raspoloženje za festivalsku nedelju u Budimpešti u avgustu. Otkrićemo šta ćete tačno dobiti veoma uskoro! 

Szitizen Prime VIP paketi

Oni koji budu imali najviše sreće a koji su kupili svoje karte u prvih 25 sati dobiće dodatni VIP paket. Dobitnici će biti izvučeni u žrebu.

Jedva čekamo da vidimo sve vas na „Ostrvu slobode“! Vidimo se uskoro!