Hírek

Siget stikeri dostupni na Viberu

Potrebni su vam lepi stikeri za svakodnevnu komunikaciju sa prijateljima! Sada i Siget ima svoj paket stikera koji možete da koristite prilikom dopisivanja sa društvom! Preuzmite ih na Viberu i omogućite javni čet Sigeta!

Szitizen Prime za #sziget2017

Postanite Szitizen prime i za #sziget2017 i proslavite zajedno s nama 25. Siget po redu! Titulu Szitizen prime dobijaju svi posetioci "Ostrva slobode" koji među prvima osvajaju ostrvo, odnosno koji svoje karte za festival kupuju u prvim satima od početka prodaje. Najprivrženiji fanovi Sigeta ne samo da dobijaju poklon paket na kućnu adresu pre Božića, već imaju šansu i da osvoje VIP paket, kao i da uživaju u raznim pogodnostima na samom festivalu u avgustu. Jeste li spremni?

Poslednja velika objava za Sziget 2016: The Chemical Brothers, Tinie Tempah, Editors i mnogi drugi

S zadovoljstvom objavljujemo još novih imena za Sziget festival! Ovo je poslednja velika objava za ovogodišnji festival, stoga možete da počnete da se spremate za uzbudljivih sedam dana na "Ostrvu slobode"! Raspored i satnica nastupa izvođača biće poznata sledeće nedelje. Preporučujemo vam da obezbedite ulaznice što pre, imajući u vidu da se prodaju rekordnom brzinom!

Prodato čak 90% 7-dnevnih karata!

Iako se festival održava u avgustu, Sziget već sada može da se pohvali da će ugostiti ljude iz najmanje 95 različitih zemalja širom sveta! Imajte u vidu da je 90% ulaznica za sedam dana prodato, stoga požurite da obezbedite sebi nezaboravan provod na "Ostrvu slobode"!

Poznati izvođači za Koloseum binu!

Iznenađenje! Predstavljamo vam glavne izvođače Koloseum bine! Sjajni DJ izvođači napraviće nezaboravnu žurku tokom sedam dana Sziget-a. Karte za festival se prodaju izuzetnom brzinom, pa vam predlažemo da ih obezbedite što pre!

Manu Chao La Ventura, Hardwell, Kaiser Chiefs & more at Sziget!

We are very happy to let you know that we have added 9 more names to the #sziget2016 line-up today! Manu Chao La Ventura, Hardwell, Kaiser Chiefs and many more! Prepare for #sziget2016 as it’s going to be the best week of your summer! We guarantee that!

Rihanna at Sziget!

We are very happy to have Rihanna as our Day 0 headliner! Make sure you will be at her gig on 11 th  August!

Sia, Noel Gallagher, Excision and many more confirmed!

We are happy to let you know that we have added 16 new names to this year’s Sziget line-up! The program is shaping-up, we will come with many more! Now welcome Sia, Noel Gallagher, Excision, Jake Bugg and many more!

Grab your instruments! Campfire is here again!

Grab your instruments and play the best campfire songs at the official campfire venue of the Island of Freedom!

Muse, David Guetta, The Last Shadow Puppets and many more at #sziget2016

Amazing new names arrived to #Sziget2016! We are happy to announce Muse * David Guetta * The Last Shadow Puppets * The Lumineers * Years & Years * Róisín Murphy * Bullet For My Valentine * Jess Glynne * Parkway Drive * K.I.Z. * The Neighbourhood * Kovacs * Datsik * Rico & Sticks #OpgezwolleTotNu!