Krstarenje

Šta je u stvari „Sziget 25 – Krstarenje”?

To je jedinstvena prilika za razgledanje Budimpešte na najbolji način do sada! Elegentan brod Evropa nudi programe za svakoga: bilo da je u pitanju opuštanje u "lazy bag" vrećama sa pogledom na parlament, ili uživanje u ludoj žurci na palubi broda. Učesnici mogu da uživaju u pogledu koji se prepričava širom sveta, u prelepim mostovima i zgradama koje su stare stotinama godina i sve to uz uživanje u nezaboravnoj žurci na samom Dunavu.

Zašto treba ići na Krstarenje?

Garantujemo udobnost tokom celog puta, što znači da ćete čim napustite Sziget festival biti prevezeni privatnim autobusom do luke. Ovaj broj nudi poglede na Budimpeštu kakve do sada niste iskusili, i sve to dok se odmarate na ležaljkama za sunčanje – sve ovo ukazuje na to da ćete se provesti nezaboravno!

Zašto je ovo posebna prilika?

Bićete zapanjeni iskustvima i mogućnostima za zabavu na ovom brodu. Imaćete pogled na Budimpeštu iz uglova koji su samo retkima na raspolaganju. Ova ekskluzivna tura razgledanja postaje još spektaklarnija uz posebne gastronomske specijalitete i domaća piva koji su u ponudi na samom brodu.

Kupite kartu za krstarenje sada!