Krstarenje

 

Šta je u stvari „Sziget 25 – Krstarenje”?

To je jedinstvena prilika za razgledanje Budimpešte na najbolji način do sada! Elegentan brod Evropa nudi programe za svakoga: bilo da je u pitanju opuštanje u "lazy bag" vrećama sa pogledom na parlament, ili uživanje u ludoj žurci na palubi broda. Učesnici mogu da uživaju u pogledu koji se prepričava širom sveta, u prelepim mostovima i zgradama koje su stare stotinama godina i sve to uz uživanje u nezaboravnoj žurci na samom Dunavu.

Zašto treba ići na Krstarenje?

Garantujemo udobnost tokom celog puta, što znači da se možete ukrcati na brod u samom centru grada (Batthyányi trg) ili na samom "Ostrvu slobode", a nakon krstarenja privatni busevi mogu vas vratiti na Sziget festival (uz dodatnu nadoknadu). Ovaj broj nudi poglede na Budimpeštu kakve do sada niste iskusili, i sve to dok se odmarate na ležaljkama za sunčanje – sve ovo ukazuje na to da ćete se provesti nezaboravno!

Zašto je ovo posebna prilika?

Bićete zapanjeni iskustvima i mogućnostima za zabavu na ovom brodu. Imaćete pogled na Budimpeštu iz uglova koji su samo retkima na raspolaganju. Ova ekskluzivna tura razgledanja postaje još spektaklarnija uz posebne gastronomske specijalitete i domaća piva koji su u ponudi na samom brodu.

Rute za 9-13. avgust

10 – 11h: Okupljanje na Batthyányi trgu/Szilágyi Dezső trgu
11h: Brod polazi sa Batthyányi trga/Szilágyi Dezső trga i kreće ka ulazu na festival
12 – 13h: Okupljanje i ukrcavanje sa ulaza za brodove na Sigetu
13h: Krstarenje - ( Siget – drugi kraj Sigeta - Rákóczi most (zavisi od rečnog saobraćaja) - Batthyányi trg/Szilágyi Dezső trg.
17 – 18h: Iskrcavanje na Batthyányi trgu, odakle će direktni busevi* da vas vrate na festival

*Imajte u vidu da vam je potrebna dodatna karta za direktne buseve koji vraćaju na festival.

 

Kupite kartu za krstarenje sada!